Αρχική 5 Εταιρεία

ALKAT ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ

Η ALKAT ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ, ακολουθώντας μια αξιόπιστη, συνεπή και συνεχώς ανοδική πορεία από το 1977, κατασκευάζει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εφαρμόζει και υποστηρίζει συστήματα αλουμινίου, με δικά της συνεργεία, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Επιλέγουμε

Με βάση την υψηλή τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία μας

Προτείνουμε

Το κατάλληλο σύστημα και λύσεις για τις ανάγκες του έργου.

Εγγυόμαστε

Άριστη εφαρμογή, διαχρονική λειτουργία & αντοχή του προϊόντος.

Υποστηρίζουμε

Με συμβόλαιο After Sales Service για ΠΑΝΤΑ.

Οραμα & Αποστολη

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις προστιθέμενης αξίας, χτίζοντας ειλικρινείς και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με όλους μας τους συνεργάτες.

επενδυση σε υποδομες, επενδυση σε ανθρωπους

Επενδύουμε στο προσωπικό μας, στην υψηλή κατάρτισή του, στη συνεχή επιμόρφωση, στην καλλιέργεια πνεύματος ομάδας και στη μεταλαμπάδευση του εταιρικού οράματος της ALKAT για την αξιοποίηση του υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και των υποδομών οι οποίες εκτείνονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 10.000 m2.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τελευταίας τεχνολογίας κέντρα κατεργασίας CNC, Ρομποτική αποθήκη, Λογισμικό αυτοματοποιημένης διαχείρισης παραγωγής.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού στις νέες τεχνολογίες και τεχνικές, σε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την αποδοχή της ελληνικής αγοράς, ως η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού, παραγωγής & εφαρμογής Ενεργειακών Συστημάτων Αλουμινίου, με κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στην ALKAT διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα. Επίσης, εξάγουμε, σημαντικότατο μέρος της παραγωγής μας, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στο Ισραήλ, στο Κουβέιτ, στη Νότιο Αφρική, στην Αίγυπτο, στην Αλγερία, στη Βραζιλία και άλλες ακόμη χώρες.

«Για εμάς όταν κλείνει ο κύκλος της πώλησης ανοίγει ένας άλλος , αυτός της διαρκούς και αξιόπιστης υποστήριξης». 

Αυτό αποτελεί τον δεύτερο βασικό φιλοσοφικό μας άξονα. Το ανθρώπινο δυναμικό της ALKAT ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ αποτελείται από έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό  που προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε όλες τις φάσεις της  συνεργασίας  (μελέτη, κατασκευή, εφαρμογή και υποστήριξη μετά την πώληση), αναπτύσσοντας έτσι μαζί τους μία σχέση διαχρονική.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η επιλογή Στρατηγικών και Κορυφαίων στο είδος τους Συνεργατών, όπως οι Γερμανικoί Οίκοι, Roto, HAUTAU, BECKER, ο Ελβετικός Οίκος HOPPE , οι πολυεθνικές GUARDIAN και SAINT GOBAIN, απετέλεσαν και  αποτελούν για την ALKAT σταθερούς πυλώνες αναφοράς για την ποιότητα. 

Για εµάς όταν κλείνει ο κύκλος της πώλησης ανοίγει ένας άλλος, αυτός της διαρκούς & αξιόπιστης υποστήριξης.