Εταιρεία

  1. Home
  2. Εταιρεία
Η ALKAT ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ, σε μια αξιόπιστη, συνεπή και συνεχώς ανοδική πορεία από το 1977, κατασκευάζει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εφαρμόζει και υποστηρίζει συστήματα αλουμινίου, με δικά της συνεργεία, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. 
 

Επιλέγουμε

με βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας
 

Προτείνουμε

το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες κάθε έργου
 

Εγγυόμαστε

εφαρμογή, λειτουργία και αντοχή του τελικού προϊόντος
 

Υποστηρίζουμε

συμβόλαιο after sales service για πάντα

επένδυση σε υποδομές, επένδυση σε ανθρώπους
 
υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητους χώρους 10.000 m2 
 
   

τελευταίας Τεχνολογίας  κέντρα κατεργασίας CNC, Ρομποτική Αποθήκη, Λογισμικό αυτοματοποιημένης διαχείρισης παραγωγής 
 
   

διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού στις νέες τεχνολογίες και τεχνικές, σε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής 
 
   
 
Η επιλογή Στρατηγικών και Κορυφαίων στο είδος τους Συνεργατών, όπως οι Γερμανικoί Οίκοι, Roto, HAUTAU, BECKER, ο Ελβετικός Οίκος HOPPE , οι πολυεθνικές GUARDIAN  και SAINT GOBAIN, απετέλεσαν και  αποτελούν για την ΑΛΚΑΤ σταθερούς πυλώνες αναφοράς για την  ποιότητα. 
 
 
ΣΗΜΕΡΑ:
 
Έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την αποδοχή της ελληνικής αγοράς, ως η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού,  παραγωγής και εφαρμογής Ενεργειακών Συστημάτων Αλουμινίου, με κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική, συνεχίζει να αναπτύσσεται με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Η Εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα.
 
Η ALKAT, εξάγει, σημαντικότατο μέρος της παραγωγής της, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στο Ισραήλ, στο Κουβέιτ, στη Νότιο Αφρική, στην Αίγυπτο, στην Αλγερία, στη Βραζιλία και άλλες ακόμη χώρες.
 
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 
«Για εμάς όταν κλείνει ο κύκλος της πώλησης ανοίγει ένας άλλος , αυτός της διαρκούς και αξιόπιστης υποστήριξης». Αυτό αποτελεί τον δεύτερο βασικό φιλοσοφικό μας άξονα. Το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΛΚΑΤ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ αποτελείται από έμπειρο  και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό  που προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε όλες τις φάσεις της  συνεργασίας  (μελέτη, κατασκευή, εφαρμογή και υποστήριξη μετά την πώληση), αναπτύσσοντας έτσι μαζί τους μία σχέση διαχρονική.
 
Loading...