Συρόμενα συστήματα D6900

  1. Home
  2. Προϊόντα
  3. Συρόμενα συστήματα D6900
Συρόμενα συστήματα D6900

D6900

Τεχνικά χαρακτηριστικά – πλεονεκτήματα συστήματος ALKAT D6900

Το Minimal Look σύστημα D6900, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για έργα υψηλών απαιτήσεων σε design και ενεργειακές επιδόσεις.

Με όψη περιμετρικού πλαισίου μόλις 35,5mm (σε χωνευτή κατασκευή) και ορατό πλάτος διατομών στην περιοχή επαλληλίας 35 mm, προσφέρει τη μέγιστη ορατότητα και επικοινωνία με τον εξωτερικό χώρο.

Ο ειδικός δυναμικός σχεδιασμός, η έμφαση στη λεπτομέρεια και μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες όπως, η αρθρωτή θερμοδιακοπή, το ειδικό κλείδωμα πολλών σημείων και η στιβαρή φινετσάτη λαβή αλουμινίου δείχνουν την τεχνολογία του μέλλοντος για τα συρόμενα συστήματα.

Χρήση: Κατασκευή δίφυλλων και τρίφυλλων επαλλήλων, όπως επίσης επαλλήλων με σταθερό και συρόμενων χωνευτών, μεγίστου βάρους φύλλου 300 Kg.

Μέγιστη συρόμενη επιφάνεια:  9m2

Μέγιστη επιφάνεια σταθερού:  9m2

Πάχος υάλωσης  _  32mm  ή  48mm

Ενεργειακή απόδοση: Ενεργειακό σύστημα με ειδικά σχεδιασμένη θερμομονωτική ράβδο στην κεντρική ζώνη της κάσας και αρθρωτή θερμοδιακοπή σε όλα τα φύλλα, με την οποίαν αποτρέπεται η παραμόρφωση των διατομών από τις συστολοδοαστολές λόγω διαφορετικών θερμοκρασιών στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΧρήσηΚατασκευή δίφυλλων και τρίφυλλων επαλλήλων, όπως επίσης επαλλήλων με σταθερό και συρόμενων χωνευτών, μεγίστου βάρους φύλλου 300 Kg.
Μέγιστη συρόμενη επιφάνεια9m²
Μέγιστη επιφάνεια σταθερού9m²
Πάχος υάλωσης32mm  ή  48mm
Ενεργειακή απόδοσηΕνεργειακό σύστημα με ειδικά σχεδιασμένη θερμομονωτική ράβδο στην κεντρική ζώνη της κάσας και αρθρωτή θερμοδιακοπή σε όλα τα φύλλα, με την οποίαν αποτρέπεται η παραμόρφωση των διατομών από τις συστολοδοαστολές λόγω διαφορετικών θερμοκρασιών στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά τους.
  • Product Code: D6900
  • Availability: In Stock
  • 0.00€
  • Ex Tax: 0.00€

Tags: Κουφωματα Αλουμινιου, D6900, Προϊόντα