Πατζούρια SH 45

 

Το σύστημα SH 45 επιτρέπει την κατασκευή πατζουριών σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Λόγω της έξυπνης σχεδίασης του, κατασκευάζονται μονόφυλλα, δίφυλλα, τρίφυλλα, τετράφυλλα πατζούρια γαλλικού ή γερμανικού τύπου και σε μεγάλες διαστάσεις. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ που παρέχει, όπως όλες οι κατασκευές της ΑΛΚΑΤ-Δαμανάκης, είναι σε υψηλά επίπεδα λόγω των πολλαπλών έξυπνων σημείων κλειδώματος γερμανικών μηχανισμών. Η επιλογή μέσα από διαφορετικές περσίδες επιτρέπει τον άπλετο αερισμό και φωτισμό, ενώ παράλληλα προσφέρουν λειτουργικότητα, υψηλή αντοχή και μέγιστη ασφάλεια.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΣΑ:

Πλάτος 48mm, Ύψος 55mm

ΦΥΛΛΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ:

Πλάτος 42mm, Ύψος 58mm

ΑΡΜΟΣ:

Πλάτος 37mm, Ύψος 44mm

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟΥ:

5,5mm

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΛΛΩΝ:

5,5mm

ΧΡΗΣΗ:

Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή παντζουριών. Λόγω του “έξυπνου” σχεδιασμού του, μπορούν να κατασκευαστούν παντζούρια με ένα, δύο, τρία ή τέσσερα φύλλα, γαλλικού ή γερμανικού τύπου με μεγάλες διαστάσεις. Η επιλογή δύο διαφορετικών παντζουριών υρεσιτεχνία OVI αρ. 1004901) παρέχει άφθονο φωτισμό και εξαερισμό.

Εξαρτήματα από τηνroto Γερμανικό σύστημα πολλαπλών κλειδωμάτων από ανοξείδωτο ατσάλι

Η ασφάλεια είναι το κυρίαρχο ζητούμενο στις μέρες μας. Η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, με υψηλό συντελεστή ασφάλειας, μας έδωσε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε ακόμα και σε κατασκευές όπου η ασφάλεια πρέπει να είναι απόλυτη.