Πλεονεκτήματα:

Η ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ εδώ και τέσσερις δεκαετίες σαν μια κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής συστημάτων αλουμινίου παρέχει στους πελάτες της τα εξής:

qualityΠοιότητα:

Η μακρόχρονες συνεργασίες μας με τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου όσο αφορά τα εξαρτήματα, τα τζάμια και την βαφή των μεταλλικών επιφανειών, μαζί με τον προηγμένο ευρωπαϊκό σχεδιασμό των συστημάτων κάτω από την ομπρέλα των γραπτών εγγυήσεων της ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ εξασφαλίζουν στους πελάτες μας μια κορυφαία επιλογή.

safetyΑσφάλεια:

Η ασφάλεια είναι το κυρίαρχο ζητούμενο στις μέρες μας. Εδώ έρχεται η συνεργασία μας με την ROTO, τον γερμανικό ηγέτη στα εξαρτήματα, με συστήματα πολλαπλών κλειδωμάτων, που αποτελεί την εγγύηση για το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας.

weather proofingΠροστασία από καιρικές συνθήκες sound proofing Ηχομόνωσηenergy proofingΕξοικονόμηση ενέργειας:

Η συνεργασία μας με την κορυφαία αμερικανική εταιρεία παραγωγής ενεργειακών τζαμιών Guardian, τα γερμανικά πολυαμίδια Technoform, τα ειδικά EPDM λάστιχα, ο ειδικός σχεδιασμός συλλογής και απορροής του νερού σε όλα τα συστήματα μας, μαζί με την εγγύηση τοποθέτησης από το ανθρώπινο δυναμικό της ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ, παρέχουν στους πελάτες μας ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό προϊόν.

durabilityΑντοχή:

Το καθαρό κράμα αλουμινίου, οι ανοξείδωτοι μηχανισμοί και η υψηλή ποιότητα βαφής, όλα κάτω από τις γραπτές εγγυήσεις της ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ, προσφέρουν στους πελάτες μας συστήματα αλουμινίου με μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

after salesΤεχνική Υποστήριξη:

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ είναι το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης που παραδίδεται σε όλους μας τους πελάτες και καλύπτει όλες τους τις ανάγκες μετά την τοποθέτηση.