Συνεργάτες

Η μεγαλύτερη γερμανική εταιρεία παραγωγής μηχανισμών υψηλής ασφαλείας και αντοχής για συστήματα αλουμινίου, είναι ο βασικότερος συνεργάτης μας τα τελευταία 25 χρόνια, παράγοντας αποκλειστικά για την ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ τον μηχανισμό Α-100.

Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής πούδρας βαφής για την βαφή μεταλλικών επιφανειών, με τις υψηλότερες πιστοποιήσεις όσον αφορά την αντοχή στις ηλιακές ακτίνες, το εξωτερικό περιβάλλον και την προστασία για σπίτια κοντά στην θάλασσα, που φτάνουν μέχρι τα 22 χρόνια, χρωματίζει και θωρακίζει τα συστήματα μας πάνω από δυο δεκαετίες, παράγοντας αποκλειστικά για την ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ τα ALKAT grey, blue, olive και το καινοτόμο ALKAT white.

Η ανερχόμενη ευρωπαϊκή δύναμη στην παραγωγή πούδρας βαφής με υψηλή αισθητική χρωμάτων, αξεπέραστη αντοχή και με την κορυφαία συλλογή Sahara, συμπληρώνει τις συνεργασίες της ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ όσον αφορά τις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής.

Η συνεργασία μας με την μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία παραγωγής ενεργειακών τζαμιών εξασφαλίζει στα συστήματα μας τους μέγιστους συντελεστές εξοικονόμησης ενέργειας και κορυφαία ενεργειακή απόδοση.

Μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών κινητήρων για ρολά, με έμφαση στα μοτέρ, με ασφάλεια κλειδώματος και αντίληψης εμποδίου.

Η πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής γερμανικών χερουλιών για συστήματα αλουμινίου, κατέχοντας την πρώτη θέση πωλήσεων παγκοσμίως, ενισχύει την ασφάλεια των συστημάτων μας με μια μεγάλη γκάμα σχεδίων παρέχοντας στην ALKAT-ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ την τεχνολογία secustik.