Ιστορικό

Η Alkat-Δαμανάκης ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 1977 από το Γιάννη Δαμανάκη με στόχο τις ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στα συστήματα αλουμινίου, προσφέροντας στην αγορά μία εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων ανώτερης ποιότητας, αισθητικής, αντοχής και ασφάλειας.

Σήμερα η εταιρία μας, με αρωγό την πολυετή εμπειρία και το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε, προσφέρει κατασκευές ποιότητας, εξελιγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, αφού για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερων προδιαγραφών με πιστοποιημένη ποιότητα, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει διαχρονική αξία και ύψιστο βαθμό ασφάλειας.

Αξιοποιώντας μια πορεία πάνω από τρεις δεκαετίες, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, εξοπλισμένες με μέσα παραγωγής εξελιγμένης τεχνολογίας, παρέχουμε στον καταναλωτή ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η αγορά αλουμινίου, πάντα με την εγγύηση της πιστοποιημένης ποιότητας από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς.

Εξίσου σημαντικός παράγοντας που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα μας είναι και η χορήγηση της διεθνούς πιστοποίησης ISO 9001, την οποία έχουν όλες οι κατασκευές αλουμινίου της Alkat- Δαμανάκης.

Πάνω από τρεις δεκαετίες εξειδίκευσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία, τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας καθώς και τη μέγιστη διάρκεια ζωής των κατασκευών μας. Βασικό μας χαρακτηριστικό είναι η ανθρωποκεντρική φυσιογνωμία που μας διακρίνει με αμεσότητα και συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών.

Οι άνθρωποι μας, αφοσιωμένοι στην προσωπική τους σχέση με τους πελάτες, φροντίζουν να απαντούν στις επιθυμίες τους τόσο κατά την κατασκευή και παράδοση των προϊόντων μας, όσο και μετά την εφαρμογή τους, αναπτύσσοντας μία σχέση διαχρονική, συνεχής και αδιάκοπη, συμβόλαιο για service 6 ημέρες την εβδομάδα, εφ’ όρου ζωής.

Στα πολλά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου της εταιρίας μας συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα, η πρακτικότητα, η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια με άμεση παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση. Τα κουφώματα της Alkat-Δαμανάκης αποτελούν για εσάς επένδυση, αφού με την επιλογή τους αυξάνεται και η αξία της κάθε οικοδομής.