Εγκαταστάσεις

Nέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο

Οι νέες εγκαταστάσεις της ΑΛΚΑΤ – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής και τοποθέτησης.

Η ΑΛΚΑΤ – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ με πάνω από 30 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και ανταποκρινόμενη πάντοτε με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών της, ολοκλήρωσε μια επένδυση η οποία ακολουθεί πιστά τα λειτουργικά πρότυπά της, ενώ αντανακλά τη φιλοσοφία της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών, των προϊόντων και της προσωπικής φροντίδας σε κάθε πελάτη της.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΑΛΚΑΤ – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ στον Ασπρόπυργο Αττικής, συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ., στεγάζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της και περιλαμβάνουν εκτός από τον χώρο παραγωγής, αυτοτελείς και αμιγείς αποθηκευτικούς χώρους και χώρους γραφείων. Οι βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης και διακίνησης των προφίλ διασφαλίζονται πλήρως από την μοναδική ρομποτική αποθήκη τελευταίας τεχνολογίας αποθηκευτικής δυνατότητας 80 τόνων, ενώ η αναβάθμιση του παραγωγικού εξοπλισμού και το τμήμα συρραφής αλουμινίου – ξύλου για την παραγωγή μικτών κουφωμάτων υψηλής προστιθέμενης αξίας εντυπωσιάζουν.

Το όραμα της εταιρείας να αποτελέσει έναν δυνατό ανταγωνιστή που ξεχωρίζει επειδή προσέχει ακόμη και τη λεπτομέρεια, υλοποιείται σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας τόσο μέσα από το πιστοποιημένο με ΕΝ ISO 9001:2000 Σύστημα Διαχείρισης, όσο και μέσα από την ευλαβική τήρηση των προδιαγραφών του SEKA-Q system 2:2007, του μοναδικού Σήματος Ποιότητας στην ελληνική αγορά που καλύπτει τις κατασκευές αλουμινίου από την παραγωγή έως την τοποθέτηση.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΛΚΑΤ – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ αποτελείται από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο κ. Ιωάννης Δαμανάκης, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε χαρακτηριστικά

«...Εταιρικός στόχος της ΑΛΚΑΤ για τα επόμενα χρόνια είναι να είμαστε μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου κατασκευών αλουμινίου αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής και ρομποτικής που διαθέτουμε. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, χτίζοντας ειλικρινείς και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με προμηθευτές και πελάτες...

Παράλληλα, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να καθιερώσουμε το επώνυμο κούφωμα ΑΛΚΑT που διακινείται μέσα από τα 10 ήδη υπάρχοντα εκθεσιακά κέντρα, με προοπτική να αυξήσουμε ταυτόχρονα και τον αριθμό των σημείων διάθεσης – ευελπιστούμε σε 20...»

Η επένδυση της ΑΛΚΑΤ στην ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων της ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με δυναμική προοπτική, για τη μελλοντική πορεία μιας εταιρείας που έχει ως μόνιμη δέσμευση την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού χρήστη των προϊόντων της.